Pamokos | Pradžia (val.) | Pabaiga (val.) | Pertraukos trukmė (min) |
---|---|---|---|
1 | 8.00 | 8.35 | 20 |
2 | 8.55 | 9.30 | 20 |
3 | 9.50 | 10.25 | 30 |
4 | 10.55 | 11.30 | 30 |
5 | 12.00 | 12.35 | - |
Pamokos | Pradžia (val.) | Pabaiga (val.) | Pertraukos trukmė (min) |
---|---|---|---|
1 | 8.00 | 8.45 | 10 |
2 | 8.55 | 9.40 | 10 |
3 | 9.50 | 10.35 | 20 |
4 | 10.55 | 11.40 | 20 |
5 | 12.00 | 12.45 | - |
Pamokos | Pradžia (val.) | Pabaiga (val.) | Pertraukos trukmė (min) |
---|---|---|---|
1 | 8.00 | 8.45 | 10 |
2 | 8.55 | 9.40 | 10 |
3 | 9.50 | 10.35 | 20 |
4 | 10.55 | 11.40 | 20 |
5 | 12.00 | 12.45 | 10 |
6 | 12.55 | 13.40 | 10 |
7 | 13.50 | 14.35 | - |
Progimnazijos keturių mokinių komanda- Liepa (6b), Tajus (6b), Adrija (5c) ir Paulius (8a-) rimtai ruošiasi dalyvauti konkurse ,,Kulinarinė lyga 2024“.Gegužės 9 dieną mokiniai buvo pakviesti apsilankyti restorane ,,Riverside“ ir susitikti su restorano vadovu bei vyriausiuoju šefu Daugirdu.
Mūsų mokinių komanda sprendžia šio restorano pateiktą iššūkį- ,,Antras austrių kiautų gyvenimas“. Iššūkio sprendimą pristatys gegužės 22 dieną Vasario restorane, dalyvaujant dar keturioms komandoms iš kitų Panevėžio miesto bei rajono mokyklų.
Restorano šefas Daugirdas daug laiko skyrė mokiniams :papasakojo apie restorano veiklą, aprodė gamybines patalpas, pademonstravo kaip lankytojams pateikiamos gyvos austrės. Paulius netgi surizikavo paragauti šio gurmanų taip vertinamo maisto . Vėliau visi ragavome restorane gaminamų patiekalų. Grįžome pilni įspūdžių, malonaus bendravimo su restorano vadovu, šefu ir barmenu akimirkų.
Dabar susidėliosime patarimus ir kibsime į darbus, nes konkursas jau ne už kalnų.